Welkom bij de Tovervogel

                                De Tovervogel in vogelvlucht!

2018 05 18

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Welkom!

Bij ons op school vindt u een enthousiast team, mag elk kind zijn wie hij/zij is én staan veiligheid en plezier bovenaan. Ons team doet er alles aan om onze drie pijlers; samenwerken, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid vorm te geven, samen met de kinderen .

Wij hopen u met deze website te laten zien wat er op onze school gebeurt, zodat u goed op de hoogte blijft van alles wat er speelt op de school van uw kind. Óf dat u nieuwsgierig bent geworden naar onze school, waardoor u een goede keuze kunt maken bij de zoektocht naar de juiste school voor uw kind.

In het laatste geval nodigen wij u uit om onze website of schoolgids uitgebreider te bekijken of een afspraak te maken voor een nadere kennismaking. Tel 013 5234236.

 

Schoolfoto 2022 2023 15X10

De Tovervogel

Sinds 1 maart 2012 is Basisschool de Tovervogel gesitueerd aan de Terburghtweg 1a te Oisterwijk. De Tovervogel maakt deel uit van Brede School de Waterhoef. De overige partners binnen de Brede School zijn:

  • Peuterspeelzaal de Schelleboom
  • Kinderdagverblijf het Tovernest (Humankind)
  • BSO de Flapuit (Humankind)
  • Stichting BOOM
  • Sportbedrijf Oisterwijk (gymzaal)

Uitgangspunten bij de bouw van de Brede School waren: duurzaamheid, frisse school en groene school. In de presentatie (prezi) wordt u geïnformeerd over de totstandkoming en uitvoering van dit concept in ons gebouw en onderwijs. 

Klik op het handje om de presentatie te zien.  Redhand


Tovergevogel

Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws op de Tovervogel. Onze wekelijkse nieuwsbrief "Tovergevogel" is te vinden in het hoofdmenu boven aan deze pagina. Ook de edities van de laatste maanden zijn in te zien.

Meer info bel

013 - 523 42 36

Downloads

Formulieren